DERATIZARE, DEZINFECTIE, DEZINSECTIE

Servicii Dezinfectie

GeeaPest

Ce este Dezinfectia

Este actiunea de eliminare a virusilor, bacteriilor, fungiilor, microbilor si sporilor avand ca obiectiv preventia si stoparea infectiilor si bolilor transmisibile.
Se realizeaza prin pulverizarea substantei dezinfectante cu ajutorul pompelor de joasa presiune, nebulizatoarelor ULV (ultra low volume) si termonebulizatoarelor.

Toate substantele utilizate sunt avizate si certificate de Ministerul Sanatatii si fac parte din lista produselor avizate pentru profilaxia sanitar umana.

Din punct de vedere legal lucrarile de dezinfectie trebuie efectuate in unitatile de alimentatie publica minim odata pe luna iar in celelalte segmente minim odata la 3 luni sau ori de cate ori este nevoie.
Image
Image
Image
Image

Contacteaza-ne

Constatare si evaluare GRATUITA

Integrarea diferitelor tehnici menite să controleze infestarea. Monitorizarea infestărilor, identificarea corectă a speciilor și estimarea populațiilor și a potențialelor daune. Documentații și urmărirea intervențiilor. Intervenții corective, acțiuni de luptă directă pentru întărirea intervențiilor preventive.

100%

Profesionisti

100%

Tehnologie Noua

100%

Garantia Serviciilor
Image
Image
Image
Image
geea-pest-logo-3412.png
Deratizare, Dezinfectie, Dezinsectie
Intotdeauna cu un pas inaintea
daunatorilor.
© 2021, Tehno GeeaPest

 

Designed by EVOLOGY Solutions

 

Search

Geeapest.ro foloseste doar Cookies instalate automat de platforma CMS si Google. Aceste cookies sunt necesare pentru functionalitatea corecta a website-ului.