DERATIZARE, DEZINFECTIE, DEZINSECTIE

Galerie Foto - Video

Despre GeeaPest

Oferim servicii prompte și profesionale atât persoanelor fizice și juridice cât și instituțiilor publice. Serviciile noastre sunt complete. Vă protejează casa, familia și animalele de companie.

Toate intervențiile sunt efectuate de personal specializat, cu respectarea mediului și a speciilor nevizate, în conformitate cu toate reglementările legale aplicabile.

Cu sediul operativ în Municipiului Dej, județul Cluj, acoperim cu ușurință toată zona Transilvaniei. Ne găsiți la numarul de telefon 0786 331 003, pe email sau vă puteți planifica ruta de călătorie către noi direct din hartă.
video-image-geea-pest.jpg

GeeaPest

Galerie Foto

Contacteaza-ne

Constatare si evaluare GRATUITA

Integrarea diferitelor tehnici menite să controleze infestarea. Monitorizarea infestărilor, identificarea corectă a speciilor și estimarea populațiilor și a potențialelor daune. Documentații și urmărirea intervențiilor. Intervenții corective, acțiuni de luptă directă pentru întărirea intervențiilor preventive.

100%

Profesionisti

100%

Tehnologie Noua

100%

Garantia Serviciilor
geea-pest-logo-3412.png
Deratizare, Dezinfectie, Dezinsectie
Intotdeauna cu un pas inaintea
daunatorilor.
© 2021, Tehno GeeaPest

 

Designed by EVOLOGY Solutions

 

Search

Geeapest.ro foloseste doar Cookies instalate automat de platforma CMS si Google. Aceste cookies sunt necesare pentru functionalitatea corecta a website-ului.