DERATIZARE, DEZINFECTIE, DEZINSECTIE

Despre noi

GeeaPest

Servicii Profesionale

Oferim servicii prompte și profesionale atât persoanelor fizice și juridice cât și instituțiilor publice. Serviciile noastre sunt complete. Vă protejează casa, familia și animalele de companie.

Toate intervențiile sunt efectuate de personal specializat, cu respectarea mediului și a speciilor nevizate, în conformitate cu toate reglementările legale aplicabile.

Cu sediul operativ în Municipiului Dej, județul Cluj, acoperim cu ușurință toată zona Transilvaniei. Ne găsiți la numarul de telefon 0786 331 003, pe email sau vă puteți planifica ruta de călătorie către noi direct din hartă.
Image
Image
Cine suntem?
GEEAPEST este una dintre cele mai profesionale și inovative firme prestatoare de servicii DDD din județul Cluj. Compania a trecut prin mai multe restructurări, iar în prezent are o vechime de 15 ani în Deratizare, Dezinsecție și Dezinfecție (DDD).

Cu cine lucrăm?
Compania se adresează clienților din sectorul public și privat. Oferim serviciile noastre asociațiilor de locatari, spațiilor comerciale, spațiilor de birouri, clădirilor publice, caselor private, spațiilor verzi și zonelor industriale.

Cum prestăm?
Folosim aparatură modernă și de ultimă generație produsă de cele mai prestigioase firme din Europa. Lucrăm cu furnizori de echipamente DDD ce au încorporate tehnologie de producție nepoluantă și un consum redus de energie.

Ce garantăm?
GEEAPEST – Garanția tratamentelor eficiente, consultanță și evaluare gratuită, raport optim calitate/preț.

Ce iti oferim

Confortul unui spațiu este oferit nu numai de dimensiunile și amenajarea acestuia, ci și de gradul de întreținere și igienă. Oferim servicii prompte și profesionale atât persoanelor fizice și juridice cât și instituțiilor publice. Serviciile noastre sunt complete. Vă protejează casa, familia și animalele de companie.

Deratizare

Deratizare

Ne dezvoltăm continuu, ne adaptăm activitatea și tratamentele la noile reglementări legale și la cercetările din domeniul DDD.
Detalii
Dezinsectie

Dezinsectie

Eliminarea insectelor daunatoare, previne bolile transmise de insecte si acarieni catre om si animale si aparitia unor pagube materiale.
Detalii
Dezinfectie

Dezinfectie

Eliminarea virusilor, bacteriilor, fungiilor, microbilor si sporilor avand ca obiectiv preventia si stoparea infectiilor si bolilor transmisibile.
Detalii

Contacteaza-ne

Constatare si evaluare GRATUITA

Integrarea diferitelor tehnici menite să controleze infestarea. Monitorizarea infestărilor, identificarea corectă a speciilor și estimarea populațiilor și a potențialelor daune. Documentații și urmărirea intervențiilor. Intervenții corective, acțiuni de luptă directă pentru întărirea intervențiilor preventive.

100%

Profesionisti

100%

Tehnologie Noua

100%

Garantia Serviciilor

Autorizatii si Documente

Toate intervențiile sunt efectuate de personal specializat, cu respectarea mediului și a speciilor nevizate, în conformitate cu toate reglementările legale aplicabile.

Image
Image
Image
Image
geea-pest-logo-3412.png
Deratizare, Dezinfectie, Dezinsectie
Intotdeauna cu un pas inaintea
daunatorilor.
© 2021, Tehno GeeaPest

 

Designed by EVOLOGY Solutions

 

Search

Geeapest.ro foloseste doar Cookies instalate automat de platforma CMS si Google. Aceste cookies sunt necesare pentru functionalitatea corecta a website-ului.